Halloween Haftasında Üç Film Birden


Hıristiyan alemi ve bazı yoldan çıkmış toplulukların kutladığı, halloween haftasına girmiş bulunmaktayız. (Helloween ile karıştırmayın lan. O grup olan.) Yok cadıymış, yok kara büyümüş diye beyinleri yıkanan bu insanları kınamakla beraber vakti zamanında yaşlı kadınları yakmışlardı bunlar. Şeker mi korku mu ne lan. Balkabağı katliamına son!!!...._????@@@ Küçücük çocukların beyinlerini yıkıyorlar bu cehennem iblisleri. Zaten kendilerine yakışan bayramı bulmuşlar satanist kedi kesenler. Hiç kurban bayramı öyle mi? Müslümanlar olarak gene doğruyu gördüğümüz için çok mutluyum. Ne kadar iyi insanlarız bi yaa, ne mutlu türküm diyene.

Hemen ilk iş kostümü giyerek paylaşımıma başlıyorum, korkudan altına sıçan;

Suspiria (1977)



hakkında -/- info:

Dario Argento, Italy, Italian,Russian, English, German,Latin, 98 min

http://www.imdb.com/title/tt0076786/
http://www.rottentomatoes.com/m/1020662-suspiria/
http://en.wikipedia.org/wiki/Suspiria
http://www.criticker.com/film/Suspiria/

tr
Uzun zamandır izleme listemde bekleyen bir filmi niyahet cadılar bayramı nedeniyle izleme fırsatı buldum. Gerçeği söylemem gerekirse beni hiç korkutmadı.(Egoma bak yaa. Karşınızda erkek var. Öptüm kendi egomu) Zaten berbat inglizce dublaj nedeniyle filmden soğuyor insan bir anlamda. Ama dönemine göre baya yenilikçi ve güzel bir film. Mantık hatalarının çokluğu da var birde. Neyse korku filmi sevenlerinin kaçırmaması gereken bir film. Bu arada zaten ben korku filmi sevmem. Ama yönetmenin ve görüntü yönetmenin hakkını vermek lazım. Görsel olarak çok güzel. İlk on dakikası filmin tamamına değer nitelikte.

eng
A candy-colored nightmare from Italian terror maestro Dario Argento, Suspiria weaves a menacing tale of witchcraft as a fairy tale gone horribly awry. From the moment she arrives in Freiberg, Germany, to attend the prestigious Tans Academy, American ballet-dancer Suzy Banyon (Jessica Harper) senses that something horribly evil lurks within the walls of the age-old institution. Ill at ease as the result of her fellow student's peculiar behavior and increasingly terrified following a series of gruesome and spectacular murders, Suzy slowly begins to unravel the dark history of the academy. Convinced that the occult roots of the school and the horrific tale of its founding mother may hold an unthinkable secret, she begins a hallucinatory journey into the black heart of one of the most powerful witches ever known to exist. As Suzy edges ever closer to a secret that may hold the answers to all of her nightmares, the coven's grip on her soul begins to tighten until there is seemingly no escape. Will Suzy solve the mystery of the cursed academy before the fearsome Black Queen consumes her, or will she finally reveal the secret that has forever haunted the lavish corridors of the academy and bring an end to the Black Queen's terrifying reign?

fragman -/- trailer:



online izle -/- watch online:

http://goo.by/w9Cw62
http://goo.by/wWnBj4

indir -/- download:

Suspiria.1977.DVDRip.XviD-UnSeeN

http://pastebin.com/mxcXejE8

torrent:

Suspiria (1977) BRRip 720p x264 AAC-Ameet6233

http://thepiratebay.org/torrent/6379218/Suspiria_%281977%29_BRRip_720p_x264_AAC-Ameet6233

Suspiria.1977.DVDRip.XviD-UnSeeN

http://www.torrentportal.com/details/3578571/Suspiria.1977.DVDRip.XviD-UnSeeN.html

altyazı -/- subtitles:

http://divxplanet.com/sub/m/462/Suspiria.html
http://www.turkcealtyazi.org/mov/0076786/suspiria.html
http://www.opensubtitles.org/tr/search/sublanguageid-eng/imdbid-0076786

The Evil Dead (1981)


hakkında -/- info:

Sam Raimi, USA, English, 85 min

http://www.imdb.com/title/tt0083907/
http://www.rottentomatoes.com/m/the-evil-dead/
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Evil_Dead

tr
Gene uzun zamandır izleme listemde olan bir film daha. Aslında bu kadar zamandır neden beklediğimi bende anlamadım. Filme gelecek olursak, klasik amerikan korku filmlerinde olan tatil ya da eğlenme amaçlı yola çıkan genç bir grubun, kızlı erkekli olması şarttır bunun, şehirin güvenli duvarlarından çıkıp köy dünyasına girmesiyle başlayan(her amerikan korku filminde klasiktir bu dekor) doğada eski bir tahtadan ev ya da ucsuz bucaksız bir otobanda tek başına duran benzin istasyonu ki buralarda hiç yabancılar sevilmez; oralara gidip, ne bok arıyorlarsa oralarda, köylü (redneck) ya da canavarlar tarafından kesilip biçildiği filmlerdir. Hiç değişmez. Köylülülerin tipi aynıdır hep. Kirli, terbiyesiz, garip garip bakan, dişleride hep şekilsizdir bu filmlerde. Adamlar doğuştan kaybeden zaten. Normalde görsen korkarsın zaten bu tipleri geri dönersin evine.

Bu filmde bu klişelerden; dağda kapıları yağlanmamış ve habire bir yerlerinden ses gelen bir dağ eviyle karşı karşıyayız. Filmin girişinde gene aptal iki köylü amerikaylıyla karşılıyorsak bile, hiç konuşmadan yanlarından geçiyoruz. Anlıyoruz ki bu film şeytanlı cadılı, kötü ruhlu bir film olacak. Aslında film, daha başarılı diğerlerine göre. Yer yer komik öğeler barındırıyor içinde. Ben filmde korkmaktan çok komedi yönü hoşuma gitti. Aslında yönetmen ilk filmi korku çekmeye çalışıp komedili bir şey olunca ikincisini de komedili bir korku çekmeye karar vermiş. İzlenilip zaman geçirilecek bir film. Diğer klişe korku filmleriyle isteyerek mi istemeyerek mi alay edilme yönü de var. Bilmiyorum. Korku filmi sevenler izlemişlerdir aslında. İzlemeyenler için bu hafta izlenmesi gereken bir film.

eng
Five friends go up to a cabin in the woods where they find unspeakable evil lurking in the forest. They find the Necronomicon and the taped translation of the text. Once the tape is played, the evil is released. One by one, the teens are possessed. With only one remaining, it is up to him to survive the night and battle the evil dead.

fragman -/- trailer:



online izle -/- watch online:

http://goo.by/wRTytg
http://goo.by/wbG6SB

indir -/- download:

The.Evil.Dead.1981.DVDRip.XviD.iNTERNAL-iNSPiRE

http://pastebin.com/mihJe2eD

The.Evil.Dead.1981.576p.BDRip.AC3.x264-ShitBusters

http://pastebin.com/Csmd0wEu

The.Evil.Dead.1981.720p.BRRip.XviD-SHiRK

http://pastebin.com/dB1dfbUV

torrent:

The Evil Dead (1981){BrRip.x264}1337xblackjesus

http://thepiratebay.org/torrent/5907488/The_Evil_Dead_(1981)_BrRip.x264_1337xblackjesus

The Evil Dead KLAXXON

http://isohunt.com/torrent_details/69301573/The+Evil+Dead?tab=summary

altyazı -/- subtitles:

http://divxplanet.com/sub/m/1950/The-Evil-Dead.html
http://www.turkcealtyazi.org/mov/0083907/the-evil-dead.html
http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-eng/imdbid-0083907


Evil Dead II (1987)


hakkında -/- info:

Sam Raimi, USA, Engilish, 84min

http://www.imdb.com/title/tt0092991/
http://www.rottentomatoes.com/m/evil-dead-2/
http://en.wikipedia.org/wiki/Evil_Dead_II

tr

Üçlemenin ikinci filmi olan the evil dead 2, yönetmenin bence kendini bulduğu film. Korku ve komedi öğelerini iç içe geçirerek çok güzel bir film çekmiş. Gene kendinden önce çekilmiş kendi türünün diğer filmlerinede gönderme de bulunuyor. Üstelik bu filmde klişelere uygun olarak redneck yani köylü amerikalı rolüne daha fazla yer veriyor. Zaten ilk ölenlerden de ikisi oluyor. Bence bu hafta içinde izlediğim en iyisi buydu diyebilirim. Ve bu üç filmi de benim gibi kenarda bekletip izlemeyenler için bu hafta tam eritmek için birebir.

eng
A young man, named Ash, takes his girlfriend Linda to a secluded cabin in the woods where he plays back a professor's tape recorded recitation of passages from the Book of the Dead. The spell calls up an evil force from the woods which turns Linda into a monstrous Deadite, and threatens to do the same to Ash. When the professor's daughter and her entourage show up at the cabin, the night turns into a non-stop, grotesquely comic battle with chainsaw and shotgun on one side, demon horde and flying eyeball on the other.

fragman -/- trailer:



online izle -/- watch online:

http://goo.by/wYsONo
http://goo.by/wF5dQy

indir -/- download:

Evil.Dead.II.1987.720p.BRRip.XviD-SHiRK
Evil.Dead.II.1987.720p.BRRip.XviD-SHiRK
| |-- IMDB: - 7.9/10
| |-- Source: *.1080p.BluRay.DTS.x264-HDV
| |-- Encode: 1280x688 XviD 3252kbps / 5.1 AC3 640kbps
| |-- Total: 1hr 24mn / 2.30 GB
| `-- Subs: English, Dutch, German, Modern Greek, Spanish, Swedish
http://pastebin.com/ktwfC0fg

Evil.Dead.II.1987.DVDRip.XviD.iNTERNAL-iNSPiRE

http://pastebin.com/7UWrNgrQ

Evil.Dead.II.1987.480p.Blu-ray.x264.AAC-CHD

http://pastebin.com/BwmWBad9

torrent:

Evil Dead II (1987){BrRip.x264}1337xblackjesus

http://thepiratebay.org/torrent/5913441/Evil_Dead_II_(1987)_BrRip.x264_1337xblackjesus

http://scrapetorrent.com/Search/index.php?sort=seed&fz=&rd=&cat=x&search=Evil%20Dead%20II

altyazı -/- subtitles:

http://www.turkcealtyazi.org/mov/0092991/evil-dead-ii.html
http://divxplanet.com/sub/m/1784/Evil-Dead-II.html
http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-eng/imdbid-0092991

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder