Blue Valentine (2010)



hakkında -/- info:
Derek Cianfrance, USA, English, 112 min

http://www.imdb.com/title/tt1120985/
https://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Valentine_%28film%29
https://www.rottentomatoes.com/m/blue_valentine/
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=blue+valentine
http://www.sinemabed.com/blue-valentine-ask-ve-kuller-2010

Sevgi ve acıma ikilemi arasında bir araya gelen Dean ve Cindy çiftinin birliktelikleri zamanla kötüye gitmektedir. Hayatlarının bu trajik sürecinde, gençlik yıllarına ve birbirlerine aşık oldukları zamanları hatırlamaya çalışırlar. Film zıt kavramları karşı karşıya getiriyor; sevgi nefrete, geçmiş günümüze, hayal gerçeğe, gençlik yaşlılığa, kadının erkeğe karşı durduğu bir süreci anlatıyor. Şu ana dek daha çok belgesel tarzında kariyerini sürdüren yönetmen Derek Cianfrance‘nin 1998 yılında çektiği Brother Tied’den sonra ikinci filmi (belgeseller hariç). Cesur ve abartısız bir anlatımın benimsendiği aşikar olan film; yıkılmakta olan bir evliliğin samimi ve yıkıcı bir portresinin dürüst bir değerlendirmesi olarak özetlenebilir.

Dean Pereira and Cindy Heller Pereira are a young, working class married couple - Dean currently working as a painter, and Cindy working as a nurse in a medical clinic - with a young daughter named Frankie. Despite their relatively tender ages, they are both ravaged by the life they've eked out together and by the experiences they've had leading into their marriage. Dean, a high school drop out, comes from a broken home, where he never really had a mother figure. He never saw himself getting married or having a family despite falling in love at first sight with Cindy. He doesn't have any professional ambition beyond his current work - which he enjoys since he feels he can knock off a beer at 8 o'clock in the morning without it affecting his work - although Cindy believes he has so much more potential in life. Cindy also comes from a dysfunctional family, with her own mother and father not setting an example of a harmonious married or family life...

fragman -/- trailer:
http://youtu.be/sYgr_iGATB4

online izle -/- watch online:
http://bit.ly/O90mQf türkçe altyazılı (with tr subs)
--- yada -/- or ---
http://bit.ly/QtCu5Z türkçe dublaj (turkish)

indir -/- download:
http://pastebin.com/EXASreBc
linkler dosyanın içindedir (links are in the file)

torrent:
http://bit.ly/PIkAjy
torrents.to arama sonuçları (torrents.to search results)

altyazı -/- subtitles:
http://divxplanet.com/sub/m/25954/Blue-Valentine.html
http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-all/idmovie-60069

Libertarias (1996)



hakkında -/- info:
Vicente Aranda, Spain, Spanish, 125 min

http://www.imdb.com/title/tt0113649/
http://en.wikipedia.org/wiki/Libertarias
http://www.rottentomatoes.com/m/libertarias_1996/
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=libertarias

İspanya’da iç savaşın patlak verdiği dönemde, rahibe Maria, manastırından kaçmak zorunda kalır ve anarşist bir kadın birliği tarafından kurtarılana dek bir geneleve sığınır. Maria daha sonra bu birliğe katılarak cephede savaşır. Kadın birliğinin karşı karşıya olduğu iki sorun vardır: Hem milliyetçilere hem de solda daha geleneksel bir askeri yapılanma isteyen gruplara karşı mücadele.

At the outbreak of the Spanish Civil War, the nun Maria is forced to flee her convent. She takes refuge in a brothel, until it is liberated by a woman's anarchist group. Maria joins the group and eventually goes to the front. The women's group faces the problems of fighting not only the nationalists, but also factions on the left seeking to impose a more traditional military structure.

fragman -/- trailer:
http://youtu.be/1NLfEnfKBmw

filmden bir kesit -/- scene from movie:
http://youtu.be/xWcqzoKxwRI

online izle -/- watch online:
http://youtu.be/p3UjdH8hr60
Altyazılar (CC) - Türkçe, English, Български, Česky, Ελληνικά, Polski, Português, Slovenščina (altyazı dilini videonun alt kısmında bulunan CC bölümünden seçebilirsiniz!)

indir -/- download:

http://pastebin.com/v224NhsE
linkler dosyanın içindedir (links are in the file)

torrent:
http://bit.ly/PyRG65
torrents.to arama sonuçları (torrents.to search results)

altyazı -/- subtitles:

http://divxplanet.com/sub/m/6958/Libertarias.html
http://www.opensubtitles.org/en/search/imdbid-113649/sublanguageid-all